Cumulus In The Cloud Broken ?

  • 1
  • Problem
  • Updated 2 weeks ago
Hello,

I've been using "Cumulus In The Cloud" workbench for few weeks and it was working like a charm (waking up/re-building/etc. was working perfectly)  till yesterday.

Since yesterday, when I hit the "Wake Up" button, the button turn to "Working..." but then, nothing happens.  
The screen never turns to "In construction" as it did the other times.




Is there a global issue or is it just me ? 

As you can see, the "Re-build" or "Delete"  button are not there anymore so I can't even restart or something :-(

Thanks in advance.
Photo of Bebeigh Pei

Bebeigh Pei

  • 106 Points 100 badge 2x thumb
  • sad

Posted 4 weeks ago

  • 1
Photo of Barry Peddycord III

Barry Peddycord III, Customer Engineer

  • 290 Points 250 badge 2x thumb
Sorry for the trouble - I'm not sure what the hiccup is. If you want to just quickly get back into CITC, you can simply add "/delete" to your workbench URL and it will delete it so you can provision a new one.

If you encounter the problem again, please send your workbench URL to citc-support@cumulusnetworks.com and we'll look into it.
Photo of Bebeigh Pei

Bebeigh Pei

  • 106 Points 100 badge 2x thumb
Hello, 

Thanks, this solution worked for a day :-)  

But now, looks like the whole CITC is down for real : 


Are you in maintenance or something ? 

Thanks again ! 
Photo of Barry Peddycord III

Barry Peddycord III, Customer Engineer

  • 290 Points 250 badge 2x thumb
Yes, we're in a period of unscheduled maintenance. We should be back up soon!
Photo of Erik Auerswald

Erik Auerswald

  • 270 Points 250 badge 2x thumb
For what it's worth, I could use Cumulus in the Cloud just now. I have used it for a short session only, and then deleted the instance.

Thanks,
Erik